LAPSILLE

vaneriset-lapsille-syntymätaulu

Pieni syntymätaulu

Syntymätaulu lapsen tiedolla. Tauluun on kaiverrettu lapsen nimi, syntymäpäivä, syntymäaika, paino ja pituus. Taulun halkaisija on 10 cm ja paksuus 3 mm. 
15€

vaneriset-lapsille-tekstikyltti

Tekstikyltti

Koivusta valmistettu kyltti seinälle, oveen tai laatikkoon. Ensimmäisen kirjaimen korkeus 9-12 cm (esim. jos on j-kirjain, sitten korkeus noin 12 cm) ja pituus riippuu nimen pituudesta. Saatavilla vain puun värisenä, halutessasi voi maalata itse! Valikoimassa erilaisia fontteja.
1-3 kirjainta 18€, 4-6 kirjainta 26€, 7-10 kirjainta 30€

Omena- numerotaulu

On kiva yksityiskohta lapsen huoneeseen. Sopii mainiosti koristeeksi niin hyllynreunalle kuin pöytään. Taulun voi asettaa nojaamaan seinää vasten. Taulun koko on 22 x 26 cm.
25€

Lasten henkari

Lasten henkari

Lasten vaatteille mitoitettu henkari, johon on kaiverrettu lapsen nimi. Henkari valmistetaan 4 mm paksusta koivuvanerista ja käsitellään puuta suojaavalla aineella.
20€

Kyltti lelulaatikoihin

Halkaisija on 5,5 cm ja vanerin paksuus on 3 mm. Kiinnitys kaksipuolisella teipillä (ei mukana).
3€/kpl

tähti-viirinauha

Tähti- viirinauha

Kaunis vanerista valmistettu viiri sopii koristeeksi lapsen huoneeseen. Juuttinauhan pituus on noin 1,8 m ja tähdet ovat 8 x 8 cm. Yhteensä 10 kpl tähtiä. Huomioithan, että tuote ei ole lelu.
17€

Hello World- kyltti

Hello World- kyltti

Tämä ”Hello World” kyltti sopii täydellisesti raskausilmoitukseen, vastasyntyneiden valokuviin ja vauvakutsulahjaksi. Halkaisija on 10 cm.
10€

Sunshine makramee- seinäkoriste

Sunshine makramee- seinäkoriste sopii kivasti lastenhuoneen seinälle. Puuosan koko 30,5 x 16 cm ja lankan pituus noin 15 cm. Käytetty lanka on 80% kierrätyspuuvillaa.
20€